Η Εταιρεία

imageΑπό το 2006, η Opencomm παρέχει προηγμένες, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις επικοινωνίας. Το ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων της Opencomm, καλύπτει τους τομείς της VoIP επικοινωνίας για επιχειρήσεις ανεξαιρέτως μεγέθους και αριθμού εδρών. Πέρα από το σχεδιασμό, και την παροχή λύσεων λογισμικού, η Opencomm προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες της, βοηθώντας τους να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας, και να εφαρμόσουν επαναστατικές ιδέες εστιασμένες στη συνεχή ροή εσόδων. Η εταιρεία αποτελείται από μια βασική ομάδα αφοσιωμένων ατόμων, των οποίων οι δεξιότητες αφορούν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διατήρηση προσαρμοσμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων που βασίζονται σε Open Source (Ανοικτού Πηγαίου Κώδικα) λογισμικό. Με πάνω από 15 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον κλάδο ειδικευόμαστε στις Voice over IP λύσεις τηλεφωνίας. Προσφέρουμε λύσεις που εξασφαλίζουν την ποιότητα και την καινοτομία, καθώς και αξιόπιστες υπηρεσίες, οι οποίες αποτελούν την αντανάκλαση της επιτυχίας της εταιρείας μας.

Η δυναμική μας, είναι οι λύσεις επικοινωνίας που επιτρέπουν σε εταιρείες να φροντίζουν για την ανάπτυξη και τη διατήρηση πελατών, δίνοντας τη δυνατότητα ευέλικτης και υψηλής ποιότητας επικοινωνίας μαζί τους, σε επίπεδο πολύ ανώτερο από αυτό που παρέχουν οι παραδοσιακές λύσεις. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να οικοδομήσουν επόμενης γενιάς πλατφόρμες επικοινωνίας, με το σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και τη διαχείριση της υποδομής VoIP, καθώς και προσαρμοσμένων εφαρμογών.

Οι Computer Telephony Integration υπηρεσίες μας, μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία συστήματος ιδιαίτερης σημασίας για την πλατφόρμα επικοινωνίας σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, και με την επένδυση στην έξυπνη τεχνολογία μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, να αύξησετε τον όγκο της εξυπηρέτησης πελατών ή και να εισάγετε μια νέα υπηρεσία.


Εστιάζουμε σε
 • Ανάπτυξη VoIP εφαρμογών για τη σύγκλιση δεδομένων και επικοινωνιών φωνής.
 • Συστήματα τηλεφωνίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
 • Επιχειρησιακά συστήματα τηλεφωνίας.
 • Συστήματα τηλεφωνίας για τηλεφωνικά κέντρα.
 • Computer Telephony integration
 • Διαδικτυακές εφαρμογές ενσωμάτωσης φωνής.
 • Ενσωμάτωση διαλειτουργικών λύσεων σε περιβάλλοντα πολλαπλών πωλητών.

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα, προηγμένες υπηρεσίες, κορυφαίας τεχνολογίας VoIP, καθώς και αξιόπιστες λύσεις, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στη γρήγορη απόδοση της επένδυσης των πελατών μας.


Το Όραμα μας

Οραματιζόμαστε να είμαστε οι πρωτοπόροι στην αγορά VoIP τηλεπικοινωνιών των Βαλκανίων και της Δυτικής Ασίας, καθώς και η πρώτη σε προτίμηση εταιρεία παροχής VoIP λύσεων.


Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε επιχειρησιακής κλάσης τηλεπικοινωνιακές λύσεις προσιτές για εταιρείες όλων των μεγεθών. Χάρη στις τεχνολογίες VoIP, αυτό δεν είναι όνειρο πια. Τα συστήματά μας είναι επεκτάσιμα, ευέλικτα, παραγωγικά και μειώνουν το κόστος λειτουργίας των επικοινωνιών των επιχειρήσεων.


Η Φιλοσοφία μας

Αξιοποιώντας τις γνώσεις μας, την τεχνογνωσία μας στην παροχή υπηρεσιών, καθώς και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, προσδιορίζουμε νέες υπηρεσίες και τάσεις τεχνολογίας, ώστε να αναπτύξουμε λύσεις για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών/συνεργατών μας:

 • Βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας τους.
 • Βελτιώνουμε τις επιχειρησιακές επιδόσεις τους.
 • Δημιουργούμε υπηρεσίες για να προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.
 • Συγκλίνουμε τα δεδομένα τους και τις λύσεις τηλεφωνίας που βασίζονται σε IP πλατφόρμες.

Θέσεις εργασίας


Κατεβάστε το προφίλ της εταιρείας μας

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το Προφίλ της εταιρείας μας.